محل تبلیغات شما

بسته بندی زعفران

فرایند بسته بندی زعفران شامل بسته بندی انواع زعفران تولیدی اعم از پوشال، نگین، سرگل و زعفران دسته در شرکتهای تولیدکننده می باشدکشت زعفران، برداشت و پاکسازی آن عموما به شکل یکسانی انجام می شود ولی تفاوت در بسته بندی و کیفیت زعفران سبب تمایز محصولات می گردد. همین تمایز گروه تولیدی محصولات غذایی شهری (زعفران شهری) را بر آن داشته که بسته بندی زعفران خود را در اشکال گوناگون چون بسته بندی وکیوم، خاتم، قوطی، جعبه ای، بسته بندیهای میلاد، ونوس و اطلس به بازار در وزنهای مختلف عرضه کندکنترل کالای ورودی كلیه اقلام و مواد اولیه موثر بر كیفیت (شامل زعفران و مواد اولیه بسته بندی) در بدو ورود توسط واحدکنترل كیفیت ، در محل ورود كنترل می گردند. پس از ورود مواد اولیه اعم از ورود انبوه و یا جزء ، به واحد کنترل كیفیت اطلاع داده شده و واحد کنترل كیفیت اقدام به نمونه گیری و كنترل مطابق با استانداردهای مربوطه می نماید. و نتایج بدست آمده ثبت می گردد .در بدو ورود زعفران آزمون های ذیل جهت ارزیابی كیفیت انجام میپذیرد: آزمون رنگ (استخراج و تشخیص رنگ های افزودنی) آزمون قدرت رنگی وارزیابی میزان كروسین ،سافرانال و پیكروكروسین رطوبت خاكستر كل خاکستر نامحلول در اسید میزان مواد خارجی مربوط به محیط و بقایای گل عصاره محلول در آب سرد پیگمان ازت تام فیبر خام توضیحات بیشتر سپس وارد مرحله بسته بندی به شرح ذیل می گردد: سورتینگ:كاركنان بخش سورتینگ زعفران های ورودی را با دقت كامل سورت می كنند. كه شامل جداسازی كلیه ذرات خارجی و بقایای گل می باشدتوزینپس از سورت ،زعفران به بخش توزین انتقال می یابد در این قسمت كاركنان بخش توزین بر حسب میزان و نوع بسته بندی مورد نظر زعفران را با ترازوهای دقیق و كالیبره شده وزن میكننددرب بندیپس از بخش توزین زعفران به بخش درب بندی منتقل می شود. درب بندی بسته بندی های قوطی شكل توسط كاركنان مربوطه با دقت كامل انجام گرفته و درب بندی بسته بندی های پاكتی توسط دستگاه دوخت صورت می گیرد وکیومدربعضی بسته بندیهای قوطی شكل ، قوطی ها بر روی كارت های مشخص ، گذاشته و بوسیله تلق وكیوم می شوند . و بعد از این عمل قوطیهای وكیوم شده پس از کد گذاری جعبه گذاری و یا شیرینگ می شوندجت پرینتر (كد زنی): بعد از بسته بندی اولیه بسته ها، توسط دستگاه جت پرینتر، مشخصات بسته شامل وزن محصول،‌ تاریخ تولید، تاریخ انقضاء، كد محصول، سریال تولید و نوع محصول بر روی بسته ها چاپ می شودجعبه گذاریبسته ها بعداز بخش جت پرینتر بسته بندی نهایی گشته و جعبه گذاری می شوند . نوع بسته و تعداد داخل بسته با توجه به نوع محصول انجام می شودشرینگ پك:در انتها بعضی از محصولات توسط دستگاه شرینگ پك بسته بندی می گردد . كه بصورت بسته هایی با تعداد مشخص می باشد.بازرسی و آزمون:ویژگی محصول در مراحل مختلف مورد پایش و اندازه گیری واقع می شودكنترل حین فرآیندمسئول كنترل كیفیت هر دو ساعت یكبار از خط تولید بازدید بعمل آورده و عملكرد كاركنان در بخشهای مختلف را مورد بررسی و ارزیابی قرار می دهند و نتایج حاصله را در فرم مربوطه درج می كند و در صورت مشاهده عدم انطباق اقدامات لازم صورت می گیرد كنترل محصول نهایی: پس از ساخت و تولید و بسته بندی , محصول مطابق استانداردهای ملی مرتبط با بسته بندی زعفران كنترل شده و نتایج توسط بازرس کنترل كیفیت در فرمهای مربوطه ثبت می گردد لازم به ذكر است در ابتدا خرید زعفران صرفا از تامین كنندگان ارزیابی شده و معتبر. صورت می گیرد وسپس كلیه مراحل فوق. انجام می گیرد.

قابلیت های ورق قلع اندود در بسته بندی زعفران

معرفی ورق قلع اندود

ورق فولادی قلع اندود ورق نورد شده چند لایه ای با ضخامت کلی 5/0 – 1/0 میلیمتر است. ورق قلع اندود ورق نازکی است که پتانسیل ابداعی عظیمی دارد.

مشخصات کلی ورق قلع اندود

خصوصیات بی نظیر ورق قلع اندود که این ورق را به ماده ایده آلی برای ساخت قطعات در صنایع مختلف تبدیل کرده است شامل موارد زیر است:

1-    محکم٬ پایدار٬ نشکن و کم وزن؛ به دلیل داشتن این خواص و همچنین تحمل ضربه های مختلف و ضد حریق بودن، ورق قلع اندود به عنوان ماده مخصوص بسته بندی برای طیف وسیعی ازمواد شناخته شده است. حمل و نقل و انبار کردن بسته های ساخته شده از ورق قلع اندود آسان است زیرا قوطی ها و اسپری ها سبک وزن، محکم و ناشکستنی هستند و به راحتی می توان آنها را انبار کرد. علاوه بر این بخاطر استحکام مناسب، بسته های بزرگ قوطی را می توان به آرامی یا به سرعت برداشته یا چیدمان نمود که موجب صرفه جویی در وقت و هزینه جابجایی می گردد.

2-    شکل پذیری عالی؛ ورق قلع اندود را می توان به راحتی تحت خمش، برش، برجسته کاری و کشش عمیق قرار داد. عملیات کشش عمیق در تولید قوطی نوشیدنی به دلیل خاصیت روانسازی پوشش قلع امکانپذیر است. کارخانه های قوطی سازی با استفاده از ورق فولادی نازک و بکارگیری این فرآیند، وزن قوطی نوشیدنی را کاهش داده اند و در نتیجه قابلیت رقابت ورق قلع اندود با مواد دیگر افزایش یافته است.

3-    مقاوم در برابر خوردگی و تنش های محیطی

4-    رنگ و چاپ پذیری فوق العاده

5-    از دیدگاه تجارتی، ورق قلع اندود توانایی های زیادی به عنوان یک ماده بسته بندی دارد. از طریق چاپ مستقیم و حکاکی نقوش برجسته، قوطی ها ظاهری جذاب و با کیفیت پیدا می کنند. این قوطی ها برای بسته بندی ساعت، ادکلن، موبایل و غیره استفاده می شوند.

6-    سمی نبودن

7-    مقاوم به سایش و دماهای نسبتا زیاد

8-    قیمت ثابت و نسبتا ارزان و فراوانی

9-    قابلیت بازیابی؛ ورق قلع اندود را می توان بدون تغییر کیفیت مواد بازیابی نمود.

 

مزایای ورق قلع اندود برای بسته بندی زعفران  

-         وم بسته بندی زعفران در ظروف جذاب که خواص غذایی و بهداشتی محصول را حفظ کند

-         افزایش قابلیت حمل پذیری

-         محافظت از محصول در برابر خرد شدن، نور، هوا، نفوذ رطوبت و میکروب

-         سهولت حمل و نقل و انبارداری

-         عدم تاثیر منفی بر زعفران و خواص آن

-         گسترش استفاده از ورق قلع اندود در اروپا و امریکا

-         سهولت الحاق برگه شناسایی محصول

-         تولید ورق قلع اندود در ایران

-         انبارداری طولانی مدت

کدگذاری انواع زعفران

کد A: زعفران رشته ای بریده :کلاله های گیاه زعفران کرخامه (style) از آنها جدا گردیده اند.

کد A1: زعفران پوشال (MANCHA) :طول کلاله ها بیشتر از طول خامه و متصل بهم  می باشند.

کد A2:زعفران سر گل (Coupe) :کلاله زعفران بدون خام و دارای رنگ قرمز می باشند.

کد B: زعفران ( رشته ای کامل (دسته) این رشته ها شامل کلاله های خشک شده گل گیاه  زعفران (stigma) به رنگ قرمز آلبالویی و طول20-40mm می باشند که ممکن است 2یا 3 شاخه باشد.

کد C: زعفران SIRRA : طول کلاله ها کمتر از خامه بوده و دارای رنگ قرمز متمایل به زرد است.


کنترل کالای ورودی
كلیه اقلام و مواد اولیه موثر بر كیفیت (شامل زعفران و مواد اولیه بسته بندی) در بدو ورود توسط واحدکنترل كیفیت ، در محل ورود كنترل می گردند. پس از ورود مواد اولیه اعم از ورود انبوه و یا جزء ، به واحد کنترل كیفیت اطلاع داده شده و واحد کنترل كیفیت اقدام به نمونه گیری و كنترل مطابق با استانداردهای مربوطه می نماید. و نتایج بدست آمده ثبت می گردد .
در بدو ورود زعفران آزمون های ذیل جهت ارزیابی كیفیت انجام میپذیرد:

  • آزمون رنگ (استخراج و تشخیص رنگ های افزودنی)
  • آزمون قدرت رنگی وارزیابی میزان كروسین ،سافرانال و پیكروكروسین
  • رطوبت
  • خاكستر كل
  • خاکستر نامحلول در اسید
  • میزان مواد خارجی مربوط به محیط و بقایای گل
  • عصاره محلول در آب سرد
  • پیگمان
  • ازت تام
  • فیبر خام


سپس وارد مرحله بسته بندی به شرح ذیل می گردد:
سورتینگ:كاركنان بخش سورتینگ زعفران های ورودی را با دقت كامل سورت می كنند. كه شامل جداسازی كلیه ذرات خارجی و بقایای گل می باشد.

توزینپس از سورت ،زعفران به بخش توزین انتقال می یابد در این قسمت كاركنان بخش توزین بر حسب میزان و نوع بسته بندی مورد نظر زعفران را با ترازوهای دقیق و كالیبره شده وزن میكنند.

درب بندیپس از بخش توزین زعفران به بخش درب بندی منتقل می شود. درب بندی بسته بندی های قوطی شكل توسط كاركنان مربوطه با دقت كامل انجام گرفته و درب بندی بسته بندی های پاكتی توسط دستگاه دوخت صورت می گیرد

وکیومدربعضی بسته بندیهای قوطی شكل ، قوطی ها بر روی كارت های مشخص ، گذاشته و بوسیله تلق وكیوم می شوند . و بعد از این عمل قوطیهای وكیوم شده پس از کد گذاری جعبه گذاری و یا شیرینگ می شوند.

جت پرینتر (كد زنی): بعد از بسته بندی اولیه بسته ها، توسط دستگاه جت پرینتر، مشخصات بسته شامل وزن محصول،‌ تاریخ تولید، تاریخ انقضاء، كد محصول، سریال تولید و نوع محصول بر روی بسته ها چاپ می شود.

جعبه گذاریبسته ها بعداز بخش جت پرینتر بسته بندی نهایی گشته و جعبه گذاری می شوند . نوع بسته و تعداد داخل بسته با توجه به نوع محصول انجام می شود.

شرینگ پك:در انتها بعضی از محصولات توسط دستگاه شرینگ پك بسته بندی می گردد . كه بصورت بسته هایی با تعداد مشخص می باشد.

بازرسی و آزمون:ویژگی محصول در مراحل مختلف مورد پایش و اندازه گیری واقع می شود.

كنترل حین فرآیندمسئول كنترل كیفیت هر دو ساعت یكبار از خط تولید بازدید بعمل آورده و عملكرد كاركنان در بخشهای مختلف را مورد بررسی و ارزیابی قرار می دهند و نتایج حاصله را در فرم مربوطه درج می كند و در صورت مشاهده عدم انطباق اقدامات لازم صورت می گیرد

كنترل محصول نهاییپس از ساخت و تولید و بسته بندی , محصول مطابق استانداردهای ملی مرتبط با بسته بندی زعفران كنترل شده و نتایج توسط بازرس کنترل كیفیت در فرمهای مربوطه ثبت می گردد
لازم به ذكر است در ابتدا خرید زعفران صرفا از تامین كنندگان ارزیابی شده و معتبر. صورت می گیرد وسپس كلیه مراحل فوق. انجام می گیرد.

زعفران گناباد زعفران ارگانیک فراتر از زعفران قاینات

همه چیز درمورد زعفران

هشداربه مافیای زعفران

بسته ,بندی ,زعفران ,های ,ورق ,قلع ,بسته بندی ,ورق قلع ,قلع اندود ,می شود ,می گردد ,واحد کنترل كیفیت ,آزمون ویژگی محصول ,فرآیند  مسئول كنترل ,توسط دستگاه شرینگ

مشخصات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

گپی با خط خطی های من آذر فلز پایون اندکی صبر!روزهای خوب خواهندآمد Joey's site پژوهش نگار سایت فروشگاه خرید ساعت دیواری ایرانی شعر فارسی 2020 tsorexopes Sean's style حرف حساب tanworklinju